Novinky

Fotografie z plesu Nadace 700 let města Plzně. Ocenění přebírá Ing. Jiří Laciga, předseda představenstva CCA Group a. s. Cenu předává 1. náměstek…
Sladkoslaná odměna přišla poštou naší kolegyni Kateřině Bártové za výborně vyřízené hlášení od zákazníka z Krajského soudu v Ostravě. Pochvala vždy…
23. Veletrh pracovních příležitostí při ZČU v Plzni

Reference

140.jpg
143.jpeg
138.jpg
141.jpg

Ochrana osobních údajů (GDPR) v CCA Group a.s.

30.01.2018 CCA

Ochrana osobních údajů (GDPR) v CCA Group a.s.

CCA Group a.s. jako poskytovatel významných informačních systémů pro státní správu a komerční sektor se problematikou ochrany osobních dat (GDPR) zabývá nejen pro zefektivnění vlastních interních procesů, ale též pro zkvalitnění vyvíjených zákaznických aplikací. Z tohoto důvodu se aktivně zabýváme možností certifikace a celým procesem stanovení Kritérií pro vydávání osvědčení a kritéria pro akreditaci k ochraně osobních údajů dle GDPR. V této oblasti jsme navázali spolupráci s Úřadem pro ochranu osobních údajů a Českým institutem pro akreditaci, o.p.s., který byl úřadem vybrán jako certifikační orgán pro GDPR. Máme k dispozici návrhy kritérií certifikace i stanoviska dotčených orgánů k věcným i časovým aspektům schválení certifikačního rámce.

Jakmile bude rozhodnuto o definitivní podobě certifikačního schématu a konkrétních podmínkách pro vydávání osvědčení, budeme se ucházet o certifikaci našich programových produktů, služeb i celkově systému řízení ochrany osobních údajů správce/zpracovatele.

V případě zájmu o konzultaci prosím kontaktujte našeho GDPR pověřence Mgr. Pavla Škarbana na emailové adrese Pavel.Skarban@cca.cz.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace