Novinky

SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ BAKALÁŘSKOU A DIPLOMOVOU PRÁCI vyhlášená naší společností CCA Group za akademický rok 2017/2018 zná své výherce!
CCA Group zajišťuje službu "Pověřenec pro ochranu osobních údajů"
Letní Take Off 2018 v obci Doksy u Máchova jezera

Reference

140.jpg
143.jpeg
138.jpg
141.jpg

Ochrana osobních údajů (GDPR) v CCA Group a.s.

30.01.2018

Ochrana osobních údajů (GDPR) v CCA Group a.s.

CCA Group a.s. jako poskytovatel významných informačních systémů pro státní správu a komerční sektor se problematikou ochrany osobních dat (GDPR) zabývá nejen pro zefektivnění vlastních interních procesů, ale též pro zkvalitnění vyvíjených zákaznických aplikací. Z tohoto důvodu se aktivně zabýváme možností certifikace a celým procesem stanovení Kritérií pro vydávání osvědčení a kritéria pro akreditaci k ochraně osobních údajů dle GDPR. V této oblasti jsme navázali spolupráci s Úřadem pro ochranu osobních údajů a Českým institutem pro akreditaci, o.p.s., který byl úřadem vybrán jako certifikační orgán pro GDPR. Máme k dispozici návrhy kritérií certifikace i stanoviska dotčených orgánů k věcným i časovým aspektům schválení certifikačního rámce.

Jakmile bude rozhodnuto o definitivní podobě certifikačního schématu a konkrétních podmínkách pro vydávání osvědčení, budeme se ucházet o certifikaci našich programových produktů, služeb i celkově systému řízení ochrany osobních údajů správce/zpracovatele.

V případě zájmu o konzultaci prosím kontaktujte našeho GDPR pověřence Mgr. Pavla Škarbana na emailové adrese Pavel.Skarban@cca.cz.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace